ZAUPAJTE NAM VAŠO ZGODBO

Draga obiskovalka, dragi obiskovalec!

Preveč vas je osamljenih v svojih težavah in strahovih, se morda sramujete poiskati pomoč ali komerkoli povedati, kaj (pre)doživljate. To velja tako za osebe z duševno motnjo kot njihove bližnje. A pogovor je ključen, treba je začeti brez predsodkov govoriti o depresiji, o anksioznih motnjah, o življenju z bipolarno motnjo. Pomaga tudi pisanje.

Ne vemo zagotovo, ali vas je na našo spletno stran pripeljala zgolj radovednost ali potreba po pomoči oziroma podpori, morda iščete pomoč sami ali za svoje bližnje. Če želite, lahko tudi z drugimi obiskovalci naše spletne strani povsem anonimno delite vašo zgodbo, vašo izkušnjo, vaš vsakdan, vaše strategije preživetja. S tem boste pomagali sebi in drugim. Tudi če samo eni ali enemu, je veliko. Videli boste, da niste edini, niti sami. Številni se spopadajo s podobnimi težavami kot vi.  

Brez skrbi, diskretnost vaše objavljene zgodbe je zagotovoljena. Oddana zgodba v spodnjem obrazcu (maksimalno do 5000 znakov skupaj s presledki) bo pred objavo ustrezno lektorsko pregledana s strani našega uredniškega odbora ter objavljena pod psevdonimom, ki ga lahko sami predlagate oziroma ga bo zgodbi dodelil uredniški odbor.

OBVESTILO: V sklopu programa OMRA ne izvajamo individualnih terapij ali svetovanj, zato posredovanje vaše osebne izpovedi služi zgolj zgoraj navedenemu namenu. Lahko pa ustrezno pomoč poiščete v bližini vašega kraja s pomočjo iskalnika pomoči in podpore na naši spletni strani.